Titel:
Fiender emellan
Originaltitel:
36, Quai De Orfevres
Kategori:
Action
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Fiender emellan:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fiender emellan

Fiender emellan (2006)

36, Quai De Orfevres

I flera månader har ett ultravåldsamt gatugäng lyckats råna bepansrade penningtransporter. Lokalpolisens chef använder okonventionella metoder för sina två underlydande, Leo Vrinks och Denis Klein: den som kan sätta stopp för gänget får ta över posten som chef på polisens högkvarter på Quai des Orfèvres 36. Kriget mellan de två toppoliserna, som en gång var vänner, bryter ut på alla fronter: metoder, ledarskap och en kvinnas kärlek. Det slår gnistor när två av fransk films största stjärnor brakar ihop i en hårdkokt polisthriller som utspelar sig i Frankrikes pulserande huvudstad. Daniel Auteuil (Jean de Florette) och legenden Gérard Depardieu (Mannen med järnmasken, Vidocq) spelar de två poliserna som ska stoppa ett notoriskt gangstergäng men först och främst utkämpa sin personliga envig. Regissören Olivier Marchal har använt sprängstoff från sin egen karriär som polis för att skapa en trovärdig och medryckande kvalitetsthriller.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fiender emellan
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fiender emellan"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar