Titel:
A Good Woman
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Good Woman:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Good Woman

A Good Woman (2004)

Mrs Erlynne är en självsäker kvinna i trettiotalets New York. Hon känd för att vara cynisk och beräknande och är beryktad för att förföra unga och gifta rika män. På väg till den italienska rivieran har hon ett mål: att infiltrera det unga och framgångsrika äkta paret Robert och Meg Windemere. Men efter ankomsten till Amalfi-kusten dras Mrs Erlynne in i intrigerna runt en mörk familjehemlighet. Under den glamorösa ytan pyr en skandal som kommer att skaka om rivieran... A Good Woman är ett romantiskt drama fullt av cyniska intriger och komiska förvecklingar. Historien är baserad på Oscar Wildes klassiska pjäs "Lady Windemere’s Fan" (Solfjädern), och i filmatiseringen lyckas Oscar-belönta Helen Hunt (What Women Want), Oscar-nominerade Tom Wilkinson (Shakespeare in Love) och Bafta-belönta Scarlett Johansson (Lost in Translation) blåsa liv i rollkaraktärerna på ett synnerligen övertygande sätt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Good Woman
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Good Woman"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar