Titel:
Five Fingers
Originaltitel:
Five fingers
Kategori:
Action
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Five Fingers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Five Fingers

Five Fingers (2006)

Five fingers

Martijn, en ung holländsk pianist, reser till Marocko för att starta ett livsmedelsprojekt för undernärda barn. Men kort efter ankomsten kidnappas han av terrorister och under våldsamma dödshot inleder Martijn ett psykologiskt nervkrig med terrorledaren Ahmat. För att undgå ett makabert öde försöker Martijn genomskåda sin kidnappares faktiska motiv. Varje felsteg kostar den unge pianisten ett finger och Martijn måste snart ta ställning till hur långt han är beredd att gå för att rädda sitt liv ... och sin sanna identitet. Denna historia utgår från den faktiska verkligheten i dagens krigshärjade Mellanöstern, där kampen mot terror och kidnappningar av civila personer har blivit en del av vardagen. En överraskande psykologisk actionthriller som blottlägger terrorismens drivkrafter och ställer frågor som: Vilka är terroristerna egentligen? Vilka är deras motiv? Hur bekämpar man terror? Hur långt kan man gå i kampen? De laddade skådespelarinsatserna av Ryan Phillippe (Crash, En djävulsk romans) som Martijn och den legendariska Laurence Fishburne (Matrix) som den karismatiske terrorledaren Ahmat, gör detta till en intensiv film som är lika brutal och fängslande som den verklighet den utgår från!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Five Fingers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Five Fingers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar