Titel:
Imagine Me and You
Originaltitel:
Imagine me and you
Kategori:
Komedi
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Imagine Me and You:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Imagine Me and You

Imagine Me and You (2006)

Imagine me and you

Ett bröllop, två kvinnor, en brudgum = en man för mycket! Rachel ska äntligen gifta sig med sin barndomskärlek och bäste vän Heck. På väg uppför altargången möter hennes ögon en annan vacker kvinnas blick, något som utlöser en helt galen och ömsesidig attraktion. En frestelse som inte kan ignoreras även om man precis har gift sig! Den här varma pikanta engelska komedin i stil med Fyra bröllop och en begravning gör upp med livets alla fördomar och frestelser. Humorn är härligt okonventionell, de traditionella äktenskapsrollerna är helt uppochnervända och personkemin vibrerar mellan skådespelarna Piper Perabo (Coyote Ugly), Matthew Goode (Match Point) och Lena Headly (The Brothers Grimm).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Imagine Me and You
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Imagine Me and You"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar