Titel:
DOA - Dead or Alive
Kategori:
Action
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera DOA - Dead or Alive:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

DOA - Dead or Alive

DOA - Dead or Alive (2006)

Välkommen till Dead or Alive - världens mest ultimata fight-turnering har startat! Tina, Christie och Kasumi mottar på mystiskt sätt inbjudningar till Dead or Alive, en topphemlig fight-battle på en isolerad tropisk ö. Dessa tre pangbrudar är förstklassiga slagskämpar, men på ön inser de att de måste kämpa mot större krafter än bara sina motståndare för att inkassera prispengarna och slippa från ön med livet i behåll! Tecmos legendariska kampsportsspel har förvandlats till en slagkraftig filmatisering med non-stop-action, gräddan av atleter och kampsportsutövare och en fantastisk kampkoreografi av mannen bakom The Transporter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  DOA - Dead or Alive
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "DOA - Dead or Alive"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar