Titel:
Harsh Times
Kategori:
Action
Längd:
1:49
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Harsh Times:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Harsh Times

Harsh Times (2006)

Jim Davis har återvänt hem från Irak. Men hans eget krig i Los Angeles getto har inte mer än börjat... Fasansfulla mardrömmar plågar fortfarande den f.d. soldaten Jim Davis som är tillbaka i L.A. efter att ha varit utstationerad i Irak. Han är säker på att ett jobb i LAPD skulle kunna jaga det förflutnas spöken på flykten, men när han inte får jobbet fylls han av desperation. Och tillsammans med kompisen Mike dras Jim in i en brutal vardag präglad av våld, rån och missbruk i South Central, Los Angeles ökända gängkvarter. Manusförfattaren till Oscar®-belönade Training Day och succéfilmer som SWAT, Dark Blue, U571 och The Fast and the Furious är tillbaka med ännu ett hårdkokt och realistiskt actiondrama från Los Angeles allra mörkaste skuggsida.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Harsh Times
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Harsh Times"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar