Titel:
Parfymen - Berättelsen om en mördare
Originaltitel:
Perfume - The Story of a Murderer
Kategori:
Thriller
Längd:
2:20
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Parfymen - Berättelsen om en mördare:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Parfymen - Berättelsen om en mördare

Parfymen - Berättelsen om en mördare (2006)

Perfume - The Story of a Murderer

Fasansfull thriller om den unge parfymören Jean-Baptiste som föds med övernaturligt välutvecklat luktsinne. I sitt sökande efter den ultimata doften utvecklas han till en psykotisk seriemördare som utvinner dofterna från sina offer. Alltfler kvinnor försvinner och den lokale köpmannen Richis inser att hans dotter Laura kan sväva i fara. Tillsammans flyr de från staden men Jean-Baptiste har redan fått vittring på dem ... Upplev bland annat Dustin Hoffman och Alan Rickman i denna spännande thriller regisserad av Tom Tykwer (Lola) och producerad av Bernd Eichinger (Undergången, I rosens namn). Parfymen – berättelsen om en mördare är baserad på bästsäljaren som har sålts i över 15 miljoner exemplar världen över.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Parfymen - Berättelsen om en mördare
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Parfymen - Berättelsen om en mördare"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar