Titel:
Loco Love
Originaltitel:
Mi Casa, Su Casa
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Loco Love:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Loco Love

Loco Love (2003)

Mi Casa, Su Casa

Donald Chandler är en snobb med ett perfekt liv, men när hans bortskämda fru lämnar honom, förlorar han sitt livs kärlek: sin restaurang! Samtidigt vinner hans mexikanske trädgårdsmästare Miguel en rekordvinst på en lottsedel som han fått i födelsedagspresent. Miguel ger Donald ett erbjudande: om Donald gifter sig med Miguels syster så att hon kan få uppehållstillstånd, så ska han få låna pengar till en ny restaurang. Ett avtal är ett avtal, men när hela Miguels familj flyttar in hos Donald och hans blivande hustru har ett temperament lika hetsigt som mexikansk chili, blir rollfördelningen omvänd och en kulturkrock av gigantiska mått närmar sig med stormsteg ...! Prisbelönta Laura Harring (Mulholland Drive) och Roy Werner (Den galne professorn) är med i denna hysteriskt roliga komedi som visar hur galet allt kan bli när två kulturer krockar med varandra på detta högst arrangerade och överrumplande sätt. Filmen påminner närmast om Mitt stora grekiska bröllop, men här består den komiska höjdpunkten i att se hur en snobb plötsligt måste kräla i stoftet inför sin tidigare så ödmjuke trädgårdsmästare - och hela hans familj. En briljant uttänkt och vansinnigt underhållande intrig!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Loco Love
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Loco Love"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar