Titel:
Out of Time
Kategori:
Thriller
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Out of Time:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Out of Time

Out of Time (2003)

Mexikanen David Morales förlorar allt när han råkar ut för en allvarlig knäskada: sin plats i fotbollslaget, sin flickvän och sitt stipendium! För att fortsätta sin utbildning måste han tjäna pengar och han börjar därför som kurir åt professor Darabont. Han är som skapt för jobbet - han korsar ju gränsen varje vecka för att besöka sin familj och kommer bra överens med gränsvakterna. Han hyser inga moraliska skrupler och allt går som smort, tills han vill dra sig ur verksamheten - då förändras situationen drastiskt. Genom att hålla Davids mor som gisslan, tvingar professorn honom att leverera ett sista paket till Franko, som toppar FBI:s lista över efterlysta mexikanska brottslingar. På sin desperata flykt söker han hjälp av FBI, men de är också ute efter honom och han är snart ett jagat villebråd... Den karismatiske Mario Lopéz (Eastside) spelar den unge collegestudenten som fångas i ett spel mellan hänsynslösa mexikanska brottslingar och FBI:s specialenhet. Producenten Mark Roberts och regissören Lorena David, paret bakom Eastside, gasar här för fullt med actionpedalen trampad i botten. Detta är en film i Hitchcocks anda - en hisnande actionrulle späckad med eldstrider, slagsmål, människojakt och utpressning. Tempot är rasande och pulsen kommer garanterat rusa i höjden om du inte får hjärtstillestånd först!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Out of Time
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Out of Time"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar