Titel:
Betrayal
Kategori:
Action
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Betrayal:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Betrayal

Betrayal (2003)

Jayne Ferre måste lämna L.A. så SNABBT som möjligt. Tidigare var undersköna Jayne maffians favorittorped. Nu har hon lurat av dem fyra miljoner dollar och i stället hamnat högst upp på deras dödslista. Hennes chans att fly uppenbarar sig i form av 16-årige Kerry och hans mamma Emily, som har sina alldeles egna skäl att vilja lämna staden. Ingen vet varför den andre vill fly, men det kommer de snart att upptäcka. Tyvärr alldeles för sent. En intelligent, elegant och inten-siv svart thriller med ADAM BALDWIN ("The Patriot"), Playboy-bruden ERIKA ELENIAK och den nya franska stjärnan JULIE DU PAGE i huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Betrayal
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Betrayal"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar