Titel:
Killer Deadline
Originaltitel:
Emmetts Mark
Kategori:
Thriller
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Killer Deadline:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Killer Deadline

Killer Deadline (2002)

Emmetts Mark

Emmett Young har precis startat sitt nya jobb hosmordkommissionen när han får veta att han har ensjukdom och bara en vecka kvar att leva. En mystisk främling, Jack Marlow, erbjuder Emmett en snabb och mindre smärtsam lösning: En hyrd mördare som tar livet av honom inom tre dagar. Emmett accepterar det vansinniga förslaget och utnyttjar sina sista dagar till att reda upp sitt första och sista mordfall med en seriemördare. Under tiden blir John Harrett, den mördare som Marlow har hyrt, i högsta grad intresserad av sitt uppdrag. När Emmett så får veta att han faktiskt inte är dödsjuk, blir hans överenskommelse med Marlow strax det mest nervpirrande beslut han någonsin har tagit. Och jakten på liv eller död - hans egen - har inletts. Denna andlösa thriller rymmer inte bara ohygglig psykologi och spänning på högsta nivå, men också synnerligen förträffliga skådespelare - som t.ex. unge talangfulle Scott Wolf, skickligt spelande en förtvivlad Emmett - jagad av Oscar® -nominerade Tim Roth (De Hänsynsllösa, Pulp Fiction) i rollen som den hyrde mördaren. Legendariske Gabriel Byrne (De Misstänkta, Stigmata) är den mystiske mellanmannen med det makabra förslaget. Bered dig på en ursinnig kamp mot uret som hela tiden kommer att nagla dig fast på stolkanten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Killer Deadline
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Killer Deadline"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar