Titel:
Knight Club
Kategori:
Drama
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Knight Club:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Knight Club

Knight Club (2001)

Den arbetslöse skådespelaren Gary får som genom en slump jobb som dörrvakt på den trendiga nattklubben "The Knight Club", där dörrvakterna kallas för "Knights" och enväldigt bestämmer vem som är tillräckligt "inne" för att släppas in, och vem som får stå kvar ute i kylan. Främst av alla ”Knights” är den manipulative ledaren Dirk Gueron, som har uppnått högsta status i Los Angeles nattliv, och han blir Garys mentor. Snart har Gary glömt alla drömmar om en skådespelarkarriär. Han är redan en stjärna. Han vältrar sig i makt, kvinnor, droger och sex, men girigheten slår sina klor i honom och snart tar den överhanden ... Med Hollywoods exotiska subkultur som bakgrund är Knight Club en grym berättelse om frestelser och ödets nycker. En historia om en mans kamp om sin själ i en stad som skryter med sin förmåga att depravera oskyldiga själar. Lou Diamond Phillips (Three Kings, The Big Hit) och Lochlyn Munro (Freddy vs. Jason, A Guy Thing) spelar Dirk och Gary, mentor och lärjunge och två förråade män som hamnar i en skoningslös spiral av drogberoende och i en slutlig uppgörelse om makten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Knight Club
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Knight Club"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar