Titel:
American Girl
Kategori:
Drama
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera American Girl:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Girl

American Girl (2002)

15-åriga Rena har ett problem och under de närmaste nio månaderna kommer det bara att bli större.. Hon är med barn. Hon har svårt att hantera situationen och försöker vid flera tillfällen att ta sitt liv. Helst vill hon berätta om graviditeten för sin pappa som hon älskar och saknar, men han sitter i fängelse på livstid. Snart är det dags för den årliga picknicken när familjerna får besöka sina anhöriga i fängelset. En picknick som inte alls blir vad hon hoppats på.. JENA MALONE (Donnie Darko), BRAD RENFRO (Sleepers) och CLIFTON COLLINS JR (Traffic) gör alla en talangfull insats i detta tankeväckande drama.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Girl
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Girl"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar