Titel:
Among Thieves
Kategori:
Thriller
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Among Thieves:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Among Thieves

Among Thieves (2002)

Konsttjuvarna Chloe och Darren träffar den mystiske Billups i Sydfrankrike för att leta efter en 1800-talstavla som har varit försvunnen i flera decennier. Darren och Chloe är ett kärlekspar, men när Chloe brutalt röjer Billups ur vägen, inser Darren att hon inte är tillräknelig och lämnar henne. Chloe är chockerad över Darrens svek, men fortsätter sökandet efter det försvunna mästerverket på egen hand. Men vad hon inte känner till, är att Darren redan vet var tavlan är och att han inte är den enda som vet det ... Karen Sillas och John Battle (Los Angeles - het stad) spelar Chloe och Darren, ett par som till en början älskar varandra, men som snart övergår till att bli dödsfiender. Jakten på den värdefulla tavlan förvandlas snabbt till en grym sammansvärjning där de båda riskerar att förlora allt. En rakt igenom iskall, genomtänkt och psykologisk actionthriller som i en skenbart förutsägbar intrig bjuder på obehagliga överraskningar när du minst väntar det. Filmen är uppbyggd som en kinesisk ask bräddfylld av bedrägeri, lögn och död och den håller publiken i ett järngrepp från början till slut!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Among Thieves
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Among Thieves"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar