Titel:
Dracula 3 - Legacy
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Dracula 3 - Legacy:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dracula 3 - Legacy

Dracula 3 - Legacy (2005)

Greve Dracula har lockat tillbaka vampyrjägarna Father Uffizi och Luke till Östeuropa, till ett samhälle plågat av ett våldsamt inbördeskrig. Här upptäcker de att Dracula har allierat sig med en mäktig och brutal krigsherre. Han levererar offer till Draculas borg, där en armé av blodtörstiga vampyrer står redo att sätta tänderna i bytet! Situationen går från dåligt till värre när Father Uffizi smittas med det skoningslösa vampyrviruset. Nu måste han ta up kampen både mot vampyrer och mot frestelsen att själv delta i blodbadet! Wes Craven presenterar nu det tredje och avslutande kapitlet i sin framgångsrika serie Dracula Legacy. Rollistan rymmer stjärnskådespelare som Jason Scott Lee (Junglebogen), Jason London (Grind), Roy Schneider (Dødens Gab) och inte minst hårdingen Rutger Hauer (Batman Begins, Sin City) som självaste Dracula! Historien för oss tillbaka till det mytomspunna Transsylvanien, där allt en gång tog sin början och där det nu drar ihop sig till en blodig upplösning!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dracula 3 - Legacy
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dracula 3 - Legacy"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar