Titel:
Malicious Intent
Kategori:
Thriller
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Malicious Intent:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Malicious Intent

Malicious Intent (2000)

När Cade Russo återvänder hem för att gå på sin fars begravning och vara med när testamentet läses upp råkar han ut för en massa problem. Fadern blev - trots försök att få det att se ut som självmord - mördad och han efterlämnade 3 miljoner dollar som alla vill åt. Två av faderns kompisar erbjuder sig att hjälpa Cade och tillsammans ger de sig iväg för att hitta pengarna och se till att Cade inte blir mördad under tiden. Men Cade vet inte vem han kan lita på... LIAM WAITE (Simpatico) får sin livs chans i rollen som Cade Russo, som ska försöka ta reda på vem som mördade hans far och finna sanningen om hans död i denna prisbelönta och mycket sevärda thriller. Dessutom medverkar erfarna och etablerade namn som WILLIAM FORSYTHE (De omutbara), RACHEL NICOTIN (Con Air), ED LAUTER (Mulholland Falls) och TOM ARNOLD (True Lies) i denna spännande film där alla är misstänkta... och kanske också skyldiga.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Malicious Intent
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Malicious Intent"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar