Titel:
Air Rage
Kategori:
Action
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Air Rage:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Air Rage

Air Rage (2001)

Säkerhetsrådets ordförande är ombord på flight 777, på väg till ett toppmöte om antiterrorism i Los Angeles. Oturligt nog, för de övriga passagerarna, har ordföranden under årens lopp fått en del mordiska fiender. En av dem, en före detta marinsoldat, är ombord på planet och han har bara en sak i huvudet - HÄMND! Tillsammans med en elitenhet av före detta marinsoldater kapar han flygplanet. Men myndigheterna har mer än bara människoliv att ta hänsyn till – säkerhetsrådets ordförande bär på något som under inga omständigheter får hamna i terroristernas händer. Ordern är nu: Spräng flygplanet i luften om inte aktionen lyckas. Den framstående och coola rapparen ICE-T har redan spelat med i flera filmer och har vunnit två Image Awards. Han är kallsinnig och kärv och därför perfekt i denna film, som utspelar sig på extrema höjder under maximal press. Ett absolut måste för alla fans, men i synnerhet för dig som älskar att känna adrenalinnivån stiga till max!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Air Rage
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Air Rage"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar