Titel:
Before You Go
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Before You Go:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Before You Go

Before You Go (2002)

Den legendariske regissören Lewis Gilbert (Educating Rita, Shirley Valentine) ligger bakom denna sanslösa dramakomedi om tre systrar, Teresa, Catherine och Mary. Under förberedelserna inför sin mors begravning tvingas de inse att livet inte har blivit som de tänkt sig och att modern, trots att hon är död, fortfarande hemsöker dem på det ena eller andra sättet och förvandlar dem till kringirrande nervvrak ... Teresa dricker örtte, har städmani och tyranniserar sin man, Catherine röker oupphörligt på en joint och sitter som fastklistrad i telefonluren med ännu en ny pojkvän medan läkaren Mary har ihop det med en gift kollega! Ända fram till begravningen råder total förvirring, men då modern äntligen förs till begravningsplatsen med hjälp av en musikalisk hemglassbil, kan de förhoppningsvis få lite lugn och ro. Den äldsta av de tre förvirrade systrarna spelas av Julie Walters (Billy Elliot, Educating Rita). Utöver detta får vi även återknyta bekantskapen med Tom Wilkinson, känd från The Full Monty, och den charmerande John Hannah från Fyra bröllop och en begravning och Sliding Doors. Detta är engelsk komedi när den är som bäst - både gripande och vansinnigt rolig!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Before You Go
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Before You Go"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar