Titel:
Around the Fire
Kategori:
Drama
Längd:
1:41
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Around the Fire:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Around the Fire

Around the Fire (1998)

Simon växer upp i ett överklasshem, men hemsöks av mystiska omständigheter kring moderns död. Simons far, en mäktig affärsman, som nu är gift med Lauren, har redan planerat sonens framtid och Simon skickas till en internatskola. Här möts han av en värld med LSD och marijuana, och när han förälskar sig i den vackra Jennifer väntar en oundviklig uppgörelse med både faderns planer och hans egna inre demoner... Berättelsen om den unge Simons smärtsamma väg till inre ro och sanning är svår att skaka av sig. Den kanadensiske skådespelaren Devon Sawa (Slackers, Final Destination) lägger in komplexitet, inre uppror och realism i sin gestaltning av Simon, och Tara Reid (American Pie 1 & 2) är en sann fröjd att skåda i rollen som Jennifer. Filmen hoppar behändigt över alla de vanliga, ytliga och stereotypa fallgroparna och lyfter det både ohyggliga och dramatiska temat till en sällsynt hög nivå. En mycket sevärd film som både berör och fängslar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Around the Fire
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Around the Fire"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar