Titel:
Children of Men
Kategori:
Thriller
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Children of Men:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Children of Men

Children of Men (2006)

Trefaldigt Oscarnominerad thriller från regissören av "Harry Potter och fången från Azkaban". Jordens invånare klarar inte längre av att föröka sig. Världens yngste medborgare har precis avlidit, endast 18 år gammal, och mänskligheten tvingas inse att den är på väg att dö ut. Byråkraten Theo har förlorat tron på framtiden men när mänsklighetens sista hopp, en gravid kvinna, plötsligt dyker upp bestämmer han sig för att hjälpa henne. Men även andra är intresserade av att få tag i kvinnan och Theo tvingas till en gastkramande flykt för att föra henne i säkerhet... Se Clive Owen, Michael Caine och Julianne Moore i denna kritikerrosade och intensiva thriller om mänsklighetens kamp för att överleva.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Children of Men
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Children of Men"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar