Titel:
Kärlekens slöja
Originaltitel:
Painted Veil
Kategori:
Drama
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Kärlekens slöja:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kärlekens slöja

Kärlekens slöja (2006)

Painted Veil

Läkaren Walter Fane (Edward Norton) och hans hustru Kitty (Naomi Watts) stationeras i Shanghai där Walter ska arbeta på det lokala sjukhuset. För Walter blir arbetet snabbt viktigare än privatlivet och medan han låter sig uppslukas av sitt nya jobb inleder den försummade Kitty en affär med en annan man. När Walter upptäcker att hon varit otrogen tar han jobb i en avlägsen kinesisk by där en dödlig koleraepidemi grasserar och för att hämnas tvingar han Kitty att följa med. Upplev Edward Norton och Naomi Watts i detta intensiva och starka drama om hat, kärlek och otrohet mellan två människor som inte riktigt vet om de älskar eller avskyr varandra.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    Kärlekens slöja
    Headweb - Hyrfilm på nätet

    silverlight visa trailer

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Kärlekens slöja"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar