Titel:
En Enda Man
Originaltitel:
A Single Man
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-09-09
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En Enda Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Enda Man

En Enda Man (2009)

A Single Man

Colin Firth spelar huvudrollen i modeskaparen Tom Fords debutfilm En Enda Man och nominerades till en Oscar för Bästa Manliga Huvudroll.En Enda Man utspelar sig i Los Angeles 1962, under kulmen av Kubakrisen, och är berättelsen om George Falconer, en brittisk collegelärare som kämpar för att finna meningen med livet efter att hans partner Jim gått bort. George lever i det förflutna och har svårt att tro på framtiden och vi får följa honom under en dag i livet, en dag då möten och en serie händelser leder till att han måste bestämma sig för om han tycker att det faktiskt finns någon mening med livet.Filmen bygger på en roman av Christopher Isherwood.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Enda Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Enda Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar