Titel:
Blackjack
Kategori:
Action
Längd:
1:48
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2010-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blackjack:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blackjack

Blackjack (1998)

Hans namn är Jack Devlin. Han var den bästa bland USAs livvakter, alltid beredd att dö för sina klienter. Och det var vad som nästan skedde. Efter en granatattack har han ådragit sig ett ovanligt fobi. Åsynen av vit färg försätter honom i ett traumatiskt chocktillstånd, varför han alltid måste bära svarta solglasögon. Han har blivit Black Jack. Nu kontaktas Jack för att skydda en av världens mest kända toppmodeller från en psykotisk mördare. Jack tackar först nej, men ändrar sig när en tidigare kollega nästan blir mördad av. Problemet är att mördaren känner till Jacks fobi väldigt väl. Jack är nu tvungen att konfronteras med två dödliga faror — en besinningslös psykopat och sig själv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blackjack
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blackjack"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar