Titel:
Exit Speed
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-05-06
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Exit Speed:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Exit Speed

Exit Speed (2009)

Mad Max möter Attack mot polisstation 13 i denna högoktaniga och stuntspäckade thriller som blivit en av årets överraskningar hos de amerikanska actionfansen. Under en resa genom Texas ödemarker blir en passagerarbuss plötsligt attackerad av ett sadistiskt och tungt beväpnat MC-gäng. Efter att en av ligisterna blivit ihjälkörd i tumultet svär de att döda varenda en ombord. Omringade i ett gammalt skrotupplag långt ifrån civilisationen tvingas den skrämda lilla gruppen att snabbt uppbringa allt mod och uppfinningsrikedom för att lyckas med det omöjliga - att med sina primitiva vapen tillintetgöra den övermäktiga fienden?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Exit Speed
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Exit Speed"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar