Titel:
Musik Ombord
Kategori:
Komedi
Längd:
1:32
Utgivningsår:
1958
Publicerad:
2010-05-06
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Musik Ombord:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Musik Ombord

Musik Ombord (1958)

Ångbåten Frigga III kommer tuffande mot det lilla samhället. Det är hennes sista dag i tjänst sen ska hon skrotas. Två musiker, Hansen och Jensen får då idén att i stället göra Frigga III till en flytande ungdomsgård. En idé som gillas av samhällets ungdomar. Men det krävs massor med pengar för att kunna genomföras och det behövs ett stort artistnamn i jakten på pengarna. Många försöker övertala den kända sångerskan Ulla Winther, alias Ulla Wickström, att vara med i den tänkta kabarén som ska ge tillräckligt med pengar. Men hur ska det gå till när Ulla själv inte vill lämna sin trygga tillvaro som hemmafru för att göra come back och när Ullas man Rolf är benhård motståndare till kabarén?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Musik Ombord
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Musik Ombord"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar