Titel:
Det Enda Rationella
Kategori:
Drama
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Det Enda Rationella:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Det Enda Rationella

Det Enda Rationella (2009)

Erland arbetar på ett pappersbruk i en mindre industriort tillsammans med bäste vännen Sven-Erik. På fritiden driver han en äktenskapsskola i kyrkans regi tillsammans med sin fru May. På en fest drabbas han av en häftig förälskelse när han möter Sven-Eriks fru Karin. Erlands rationella lösning är att alla inblandade sätter sig ner och diskuterar situationen. De bestämmer sig för att flytta ihop, alla fyra, och upprättar 10 regler för sitt gemensamma samliv, ett beslut som sätter dem på hårda prov och hotar att störta dem alla i avgrunden. Det enda rationella är en svart dramakomedi om äktenskap, vänskap och passion i en omöjlig kombination.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Det Enda Rationella
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Det Enda Rationella"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar