Titel:
Om ödet får bestämma
Originaltitel:
Serendipity
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Om ödet får bestämma:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Om ödet får bestämma

Om ödet får bestämma (2001)

Serendipity

Jonathans (John Cusack, America’s Sweethearts) och Saras (Kate Beckinsale, Pearl Harbor) vägar korsas av en slump mitt i julruschen i New York och de spenderar en magisk kväll tillsammans. Jonathan blir omedelbart förälskad, men Sara vill låta ödet avgöra om de två ska ses igen. Om detta sker är de ämnade för varandra, menar hon. När 10 år passerat, och båda står i begrepp att gifta sig på varsitt håll, har de fortfarande inte sett skymten av varandra. Minnena börjar dock göra sig gällande hos båda två och plötsligt tycker varken Sara eller Jonathan att det där med att låta ödet bestämma var en särskilt bra idé. De beslutar sig för att ta ödet i egna händer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Om ödet får bestämma
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Om ödet får bestämma"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar