Titel:
A little trip to heaven
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-11-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A little trip to heaven:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A little trip to heaven

A little trip to heaven (2005)

Försäkringsagenten Holt (Forest Whitaker) får i uppdrag att åka till Hastings i Minnesota för att undersöka en mystisk bilolycka där man funnit en uppbränd kropp. Liket blir identifierat som den lokala småförbrytaren Kelvin Anderson och den höga livförsäkringen ska utbetalas till hans syster Isold (Julia Stiles), som lever ett fattigt liv med sin man Fred och deras son Thor. Men Holt får inte alla uppgifter att gå ihop och gräver djupare för att få svar på sina frågor. Det är något mystiskt över Kelvins död och inte blir Holts misstankar bättre av att Isold och Fred beter sig som om de har något att dölja.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A little trip to heaven
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A little trip to heaven"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar