Titel:
Mellan väggarna
Originaltitel:
Entre les murs
Kategori:
Drama
Längd:
2:04
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-08-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mellan väggarna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mellan väggarna

Mellan väggarna (2008)

Entre les murs

I en skola belägen i förortens Frankrike förbereder sig lärarna för ett nytt skolår. Med högt satta ambitioner möter de sina elever, men det konfliktfyllda livet utanför skolans väggar kryper sig på. Läraren François försöker bryta den onda cirkeln och skapa ordning, men eleverna ifrågasätter både hans auktoritet och hans budskap. Ur konflikten föds ett intensivt, drabbande och autentiskt möte mellan gammalt och nytt, ungdom och vuxen. Guldpalmvinnaren Mellan väggarna är signerad Laurent Cantet, den franska mästerregissören bakom filmer såsom Time Out, Mänskliga rester och Mot södern. Filmen är ett svidande starkt drama om dagens Frankrike, förgyllt av fantastiska skådespelarinsatser. Mellan väggarna hade världspremiär i Cannes 2008 där den hyllades unisont av press och publik, och dessutom har filmen valts till Frankrikes Oscars bidrag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mellan väggarna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Mellan väggarna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mellan väggarna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar