Titel:
Krigarens Själ
Originaltitel:
Once Were Warriors
Kategori:
Drama
Längd:
1:38
Utgivningsår:
1994
Publicerad:
2010-05-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Krigarens Själ:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Krigarens Själ

Krigarens Själ (1994)

Once Were Warriors

I den Nya Zeeländska slummen lever fembarnsmamman Beth sedan arton år tillsammans med Jake. Hon är ättling till en förnäm maorisläkt som skarpt ogillade giftemålet med Jake. Han härstammar från de svarta slavar britterna förde med sig till ön. Ett statusläge som tillsammans med en nedärvd vrede över en stulen identitet och en förlorad kultur hotar familjelyckan. Passionen till Beth finns kvar, men hans manliga kraftfullhet visar sig allt oftare i form av sparkar och knytnävslag. Medan Jake super upp hushållets få slantar kämpar Beth förgäves att hålla ihop familjen som Beth inser vilken mardröm hon befinner sig i. Endast för att möta sin tuffaste utmaning någonsin: att vakna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Krigarens Själ
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Krigarens Själ"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar