Titel:
Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-09-03
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet

Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet (2009)

Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år?  Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar… Kronofogden jagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andra kör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal.  Kommer Kanalkungens hemlighet att hjälpa de inblandade?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Göta Kanal 3 - Kanalkungens Hemlighet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar