Titel:
En Djävulsk Romans
Originaltitel:
Cruel Intentions
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-06-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En Djävulsk Romans:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Djävulsk Romans

En Djävulsk Romans (1999)

Cruel Intentions

Det är sommarlov. Kathryn har just blivit övergiven av sin kille. För att hämnas ber hon sin blaserade styvbror Sebastian, stadens okrönte mästare i att förföra, om att få sin före detta killes nya tjej att framstå som ett fnask. Samtidigt slår de två vad om något annat: Kan Sebastian förföra den fromma och pryda Annette, den nya rektorns dotter, innan skolan börjar igen? Om inte, får Kathryn Sebastians bil. Lyckas han däremot får Sebastian... Kathryn. Denna djävulska och förförande thriller om två unga rika tonåringars sammansvärjning bygger på den klassiska franska romanen "Les Liasions Dangereuses".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Djävulsk Romans
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Djävulsk Romans"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar