Titel:
Edge of Darkness
Kategori:
Action
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Edge of Darkness:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Edge of Darkness

Edge of Darkness (2010)

Youtube Trailer Visa trailer


Hur långt vågar du gå för att hämnas din dotter? När polisen Thomas Cravens 24-åriga dotter mördas på hans tröskel tror all att Craven själv var det tilltänkta offret. Sakta men säkert får Craven emellertid reda på att hans dotter bar på en livsfarlig hemlighet och snart har han kastat sig ut i en brutal hämndaktion som leder långt upp i maktens korridorer. Mel Gibson spelar sin första huvudroll på åtta år i denna hårdföra och intelligenta actionthriller som rör sig i gränslandet mellan politiska konspirationer, internationella kopplingar och iskall hämnd! Det är samma manusförfattare som till "The Departed" och samma regissör som till "Casino Royale".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Edge of Darkness
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Edge of Darkness"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar