Titel:
Blindness
Kategori:
Drama
Längd:
2:01
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2012-07-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blindness:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blindness

Blindness (2008)

En mystisk och mycket smittsam sjukdom som gör att folk blir blinda bryter ut och regeringen får panik. Snabbt samlas alla blinda ihop och sätts i karantän för att hindra den snabba spridningen av det farliga viruset. En kvinna (Julianne Moore) verkar vara immun och låtsas vara blind för att kunna följa sin man som drabbats. I karantänen blir det en kamp på liv och död med beväpnade vakter och aggressiva medfångar. Frågan är om de kommer att kunna lämna sjukhuset levande och finns det egentligen något botemedel mot viruset? Blindness är regisserad av kritikerrosade Fernando Meirelles (Guds Stad, The Constant Gardener) och är baserad på nobelpristagaren José Saramagos bok med samma namn. I huvudrollerna ser vi Julianne Moore (Far from Heaven, Timmarna), Mark Ruffalo (Zodiac), Danny Glover (Dremgirls) och Gael Garcia Bernal (Babel).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blindness
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blindness"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar