Titel:
Cry_Wolf
Kategori:
Skräck
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2011-01-12
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Cry_Wolf:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cry_Wolf

Cry_Wolf (2005)

När en ung kvinna hittas brutalt mördad i närheten av en skola bestämmer sig några skolungdomar för att ytterligare skrämma sina skolkamrater. De sprider ett rykte på Internet att en seriemördare som kallas The Wolf går lös på skolområdet och att det är han som lemlästat den unga kvinnan. På Internet beskriver de också vilka skolelever som kommer att bli The Wolfs nästa offer. En av skolan lärare varnar ungdomarna från att sprida sådana rykten på nätet eftersom det kan ge idéer till sjuka människor. Plötsligt börjar flera skolelever att försvinna. Det är exakt samma människor som ungdomarna beskrivit på Internet, och de hittas alla skoningslöst mördade. "Cry Wolf" är en skräckinjagande nagelbitare med bland andra Jon Bon Jovi. Frågan är inte vad som är ett rykte och vad som är sant. Frågan är om du vågar se "Cry_Wolf" ensam?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cry_Wolf
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cry_Wolf"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar