Titel:
Den andra systern Boleyn
Kategori:
Drama
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-12-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Den andra systern Boleyn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den andra systern Boleyn

Den andra systern Boleyn (2008)

Kung Henrik VIII:s hustru lyckas inte ge England en manlig tronarvinge och Sir Thomas Boleyn ser nu sin chans att återföra lite status till familjen. Hans plan är att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son. Tyvärr går planen snett när kungen istället attraheras av systern Mary. Men Anne tänker inte ge upp kampen så lätt och sätter nu siktet på att bli Englands nästa drottning. Och det dröjer inte länge innan hon fått kungen att bryta med både Påven i Rom och sin hustru. Men alla dessa intriger har sitt pris. Nathalie Portman, Scarlett Johansson och Eric Bana har huvudrollerna i detta mäktiga kostymdrama om kärlek, makt och svartsjuka. Peter Morgan (“The Queen” och “Last King of Scotland”) har skrivit manuset efter Philippa Gregorys bästsäljande roman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den andra systern Boleyn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den andra systern Boleyn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar