Titel:
Mum & Dad
Kategori:
Skräck
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2014-01-09
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Mum & Dad:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mum & Dad

Mum & Dad (2008)

Lena missar sin sista buss och hamnar hemma hos kollegan Birdie. Innan hon vet ordet av har hon slagits medvetslös och vaknar upp i ett hushåll från helvetet. Birdies "fosterföräldrar" är två perverterade och sadistiskt sinnessjuka människor som håller sina barn fångna i en levande mardröm. För Lena står valet mellan att acceptera rollen som mammas flicka eller gå en plågsam död till mötes. Det är inte utan anledning som Mum & Dad har kallats en av årets bästa skräckfilmer. Med sina vridna vardagsscener och knivskarpa blick för familjestrukturer höjer den sig över den senaste vågen av tortyrskräckfilmer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mum & Dad
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mum & Dad"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar