Titel:
Burlesque
Kategori:
Drama
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-06
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Burlesque:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Burlesque

Burlesque (2010)

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess (Cher), en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali ( Christina Aguilera) anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion. Christina Aguilera filmdebuterar i rollen som Ali , och i rollen som Tess ser vi Oscarbelönade Cher. BURLESQUE är regisserad av Steven Antin och i övriga roller ser vi bland andra Stanley Tucci, Eric Dane, Peter Gallagher, Alan Cumming och Kristen Bell.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Burlesque
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Burlesque"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar