Titel:
After.Life
Kategori:
Thriller
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-02-24
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera After.Life:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

After.Life

After.Life (2009)

Efter en otäck bilolycka vaknar Anna (Christina Ricci) upp och inser att begravningsentreprenören Eliot Deacon (Liam Neeson) gör i ordning hennes kropp för begravning. Anna är förvirrad och vettskrämd och känner sig i allra högsta grad levande men begravningsentreprenören försäkrar henne om att hon bara befinner sig i övergången till livet efter detta. Eliot säger att han har förmågan att kommunicera med de döda och att han är den enda som kan hjälpa henne. Inlåst på bårhuset och med ingen annan än Eliot att vända sig till tvingas Anna konfrontera sina djupaste rädslor och acceptera sin egen död. Men Annas sörjande pojkvän Paul (Justin Long) kan inte bli kvitt den gnagande misstanken om att Eliot inte är den han verkar vara. I takt med att begravningen närmar sig kommer Paul också närmare den chockerande sanningen. Men det kan vara för sent Anna kan redan ha hunnit över till den andra sidan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  After.Life
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "After.Life"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar