Titel:
Good Hair
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2010-08-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Good Hair:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Good Hair

Good Hair (2009)

Komikern Chris Rock kollar in hårbranschen i denna insiktsfulla och underhållande av hår i alla dess former! Idén fick han när hans dotter Lola med tårar i ögonen frågade hur det kom sig att hennes hår inte var bra. "Good Hair" besöker hårsalonger, stylingtävlingar, forskningslaboratorier och indiska tempel för att utforska hur olika hårstilar inverkar på vardagsliv, litteratur, sexuella relationer och inte minst självförtroendet för färgade folkgrupper i USA. Filmen följer Chris Rock på detta våghalsiga uppdrag där flera kändisar avslöjar sina privata berättelser och observationer i ämnet. Han upptäcker att hår är en stor affär och att det man har på huvudet kan vara minst lika viktigt som det som finns inuti.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Good Hair
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Good Hair"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar