Titel:
All Good Things
Kategori:
Thriller
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera All Good Things:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

All Good Things

All Good Things (2010)

All Good Things är baserad på ett av New Yorks mest omtalade kriminalfall och utspelar sig under det glada 80-talets överflöd. David Marks är son till en förmögen fastighetsmagnat, men vill inte ha någonting att göra med vare sig familjeföretaget eller faderns kontrollbegär. När han träffar Katie, en studerande från arbetarklassen, bestämmer han sig för slå sig ner på Vermonts landsbygd. När fadern till sist lyckas locka tillbaka honom till stan, återvänder Katie till sina studier och börjar skapa sig ett eget liv. Ju mer självständig Katie blir, desto mer förvandlas David till en våldsam och dominant man. Familjens mörka hemligheter börjar komma upp till ytan och när Katie försvinner spårlöst uppdagas en skrämmande sanning. Filmen är regisserad av Andrew Jarecki, som fick stor uppmärksamhet för sin Oscar®nominerade film "The Friedmans". Huvudrollerna spelas av den Oscar®nominerade Ryan Gosling (Half Nelson) och Kirsten Dunst (Spider-Man, Marie Antoinette). I övriga roller ser vi även Kristen Wiig (Saturday Night Live) och Frank Langella (Good Night and Good Luck)

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  All Good Things
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "All Good Things"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar