Titel:
I Love You Phillip Morris
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2010-10-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera I Love You Phillip Morris:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris (2010)

Youtube Trailer Visa trailer


Baserat på en sann historia har kriminalreporten Steve McVicker skapat denna galet roliga och provokativa komedi som handlar om vad som kan hända när man blandar de olika ingredienserna: rättssystemet, ett våghalsigt sinne och ovillkorlig kärlek. Filmen är skriven och regisserad av Glenn Ficarra och John Requa, manusförfattarna till den numera kultförklarade Bad Santa. Steven Russell (Jim Carrey) är lyckligt gift med Debbie (Leslie Mann "The 40-Year-Old Virgin") och är en av stadens mönsterinvånare i staden de bor. Under tiden han tas om hand efter en bilolycka inser Steven att han är gay, och han bestämmer sig direkt för att leva sitt nya liv helt ut och att ingenting ska kunna hindra honom, inte ens lagen. Stevens nya livssyn gör att han nästintill direkt hamnar i fängelset. Där träffar han en känslosam och försiktig kille vid namn Phillip Morris (Ewan McGregor) och blir galet kär. Stevens längtan att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Love You Phillip Morris
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Love You Phillip Morris"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar