Titel:
Planet 51 (Svenska)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-01-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Planet 51 (Svenska):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Planet 51 (Svenska)

Planet 51 (Svenska) (2009)

Planet 51 är en helt ny värld, men skrämmande bekant. Denna gång är det vi människor som är utomjordingar, även om det är dom som är gröna. Sextonårige Lem bor på Planet 51, en värld som påminner om 1950-talets USA. Hans liv är lyckligt, tryggt och förutsägbart ända till det oförutsägbara inträffar! Från ingenstans upp i det blå kraschlandar kapten Charles "Chuck" Baker med sitt rymdskepp mitt under ett grillparty hemma hos en familj. Helt omedveten om var han landat, placerar han stolt sin flagga i backen, men han inser snart att han inte är ensam. Bakom honom står en grupp grönhyade invånare som stirrar förundrat på honom. Han flyr i vild panik och noterar i sin brådska inte att invånarna är minst lika rädda som han själv är. Han flyr in i ett planetarium och träffar på Lem, en ung kille som jobbar där. Som så vanligt i situationer där utomjording möter utomjording uppstår först en skräckfylld situation som snart omvandlas till djup vänskap. Lem går med på att hjälpa Chuck att hitta tillbaka till sitt rymdskepp innan han blir strandsatt för evigt. Men vägen tillbaka är inte riskfri då Planet 51 har en paranoid armé som till varje pris vill fånga in Chuck.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Planet 51 (Svenska)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Planet 51 (Svenska)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar