Titel:
Bodyguard
Originaltitel:
The Bodyguard
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2010-08-08
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Bodyguard:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bodyguard

Bodyguard (1992)

The Bodyguard

Drama från 1992 av Mick Jackson med Kevin Costner och Whitney Houston. Nu är hon säker. Säker från alla massor av skrikande, närgångna fans. Säker från en krävande bransch och säker från den okända mördaren som förföljer henne. Hon är i armarna på livvakten. Kevin Costner spelar livvakten och Whitney Houston superstjärnan i en film som har allt, bland annatde två storsäljande låtarna I will always love you" och "I have nothing". Houston spelar Rachel Marron, en skådespelerska/sångerska som står påtoppen av sin karriär. Fansen vill se henne,höra henne, röra henne. Men en vill döda henne och det är därför som säkerhetsexperten Frank Farmer (Costner) kallas in. Farmer är ett proffs som aldrig slappnar av. Rachel's glamorösa liv sätter henne ofta fara. Båda vill bestämma, men ingen har räknat med att de ska falla för varandra?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bodyguard
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bodyguard"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar