Titel:
Mars Attacks!
Kategori:
Komedi
Längd:
1:41
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2010-09-22
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mars Attacks!:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mars Attacks!

Mars Attacks! (1996)

Kolla in! Stjärnorna som glittrar över hela galaxen. Jack Nicholson (i en dubbelroll), Glenn Close, Annette Bening, Pierce Brosnan, Danny DeVito och ett dussintal andra! Skrik i panik när de elaka, gröna invasionsstyrkorna från en arg och röd planet går till attack, beväpnade med brännheta strålpistoler, utrustade med slemmiga, enorma hjärnor och animerade med specialeffekter som inte är av denna världen. Bli förskräckt när USA tvingas kapitulera. (Misströsta inte, två tredjedelar av regeringens styrkor arbetar fortfarande för oss, och det är inte så illa!) Bli förbluffad när Jorden slår tillbaka med ett oväntat vapen. Där fick ni, marsianer!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mars Attacks!
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mars Attacks!"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar