Titel:
Iskallt Mord
Originaltitel:
Murder by Numbers
Kategori:
Thriller
Längd:
1:55
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-10-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Iskallt Mord:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Iskallt Mord

Iskallt Mord (2002)

Murder by Numbers

Sandra Bullock har aldrig varit så trovärdig eller medryckande (MichaelSragow, Baltimore Sun) som här i rollen som Cassie Mayweather, en mordspanare som ställs inför sina personliga demoner när hon följer sin intuition om vilka som är de verkligen mördarna i ett anonymt kvinnomord. Alla indicier pekar åt samma håll - men beviskedjan är lite för perfekt. Fascinerande brottstycken av polisvardag blandas med stigande spänning i denna thriller regisserad av Barbet Schroeder (Reversal of Fortune, Single White Female). Förutom Bullocks "bästa rollprestation i mannaminne" (Susan Stark, The Detroit New), gör också Ryan Gosling (The Believer) och Michael pitt (Finding Forrester) "kusliga scener" (Carrie Rickey, The Phildadelphia Inquirer) som uttråkade rika ungdomar som metodiskt planeraroch utför ett perfekt mord och sedan ser polisen gå på alla utplanterade ledtrådar. De tror att de har kommit undan. Vad de inte räknat med är Cassie Mayweather.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Iskallt Mord
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Iskallt Mord"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar