Titel:
Delta Farce
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Delta Farce:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Delta Farce

Delta Farce (2007)

Efter att ha förlorat jobbet och sin flickvän på en och samma dag bestämmer sig Larry för att följa med sin granne, Bill, och hans skjutglada kompis Everett på en avkopplande helg med ölhävning och skjutövningar med nationalgardet. Men när de tre aningslösa killarna blir tagna för arméreserver blir de ivägskickade med ett militärflygplan på väg till al-Fallujah i Irak men släpps sedan av misstag av i en terrängbil någonstans i Mexiko. Övertygade om att de befinner sig i Mellanöstern lägger de bortkomna soldaterna undan bärsen och tar fram sina vapen för att rädda en liten lantby från fienden och bevisa att de faktiskt är hjältar ändå.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Delta Farce
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Delta Farce"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar