Titel:
En Amerikan i Paris
Originaltitel:
An American in Paris
Kategori:
Musikal
Längd:
1:48
Utgivningsår:
1951
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera En Amerikan i Paris:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Amerikan i Paris

En Amerikan i Paris (1951)

An American in Paris

Så underbar, så fantastisk! Tillsammans gör Grace Kelly, producent Arthur Freed, regissör Vincente Minnelli och ett lysande filmteam denna film till en magisk musikalisk dans-upplevelse. En av Amerikanska Filminstitutets Top-100 filmer. Gene Kelly spelar en före detta amerikansk soldat som förälskat sig i staden Paris. Han har även förälskat sig i den än mer förtrollande, men förlovade, butiksbiträdet spelad av Leslie Caron. Härliga dansscener tillsammans med Gershwins sånger ger ytterligare tonvikt åt Kellys romantiska intentioner. Filmen vann sex Oscar® statyetter, bland annat för Bästa Film, detta mycket tack vare Gene Kellys unika talang att berätta en historia genom sin dans. Kelly sjunger Love is Here to Stay och detta är en bra beskrivning på filmen An American in Paris.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Amerikan i Paris
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Amerikan i Paris"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar