Titel:
Analyze This
Kategori:
Komedi
Längd:
1:39
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Analyze This:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Analyze This

Analyze This (1999)

Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow, Chazz Palminteri och regissören/medförfattaren Harold Ramis bjuder på en oemåtståndlig gangsterkomedi. Robert De Niro spelar Paul Vitti, överhuvud för en av New Yorks mäktigaste maffiafamiljer, och Billy Cristal, alltid med ett skämt i bakfickan för att slippa en ståplats i Hudsonfloden, spelar psykiatrikern Ben Sobel som har två dagar på sig at lösa Paul Vittis emotionella kris och få honom att återigen bli en lycklig, välbalanserad gangster. Visserligen är Ben utbildad familjeterapeut men det var inte precis den här typen av familj han hade tänkt sig.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Analyze This
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Analyze This"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar