Titel:
Beetlejuice
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
1988
Publicerad:
2010-09-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beetlejuice:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beetlejuice

Beetlejuice (1988)

Vad gör man som ett par yuppie-spöken (Geena Davis och Alec Baldwin) om ens pittoreska hem i New England invaderas av trendiga New York-bor? Hyr en frilansande ”bio-exorcist” som skrämmer inkräktarna, så klart! Regisserad av Tim Burton är Michael ”Keatons Beetlejuice ett av de största och värsta odjur till spökfilm som någonsin släppts löst” (The Village Voice). Keaton vann för sin prestation i den här filmen samt Clean and sober National Society of Film Critics pris som bästa skådespelare 1988. Winona Ryder, Catherine OHara, Jeffrey Jones och Sylvia Sidney finns på rollistan i denna underbara produktion, med soundtrack av Harry Belafonte och Oscar-belönad makeup.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beetlejuice
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beetlejuice"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar